Om rideklubben

Stevnstrup Rideklub af 1994 råder i dag over

40 staldpladser, 20 x 70 m. ridehal, 2 udendørs springbaner
1 udendørs dressurbane, 1 fællesfold, 3 timefolde, vaskeplads, solarie og meget andet.

Regler i klubben:
Der rides altid venstre skulder mod venstre skulder i ridehallen.
Ryttere under 18 år må ikke ride uden opsyn af en myndig person.
Alle ryttere som færdes på Stevnstrup Rideklub, må ikke ride uden ridehjelm.
Alle ryttere skal ride med ridehjelm under springning.
Der kræves medlemsskab for at færdes til hest i Stevnstrup Rideklub
Underviserne bestemmer om der må være andre ryttere, og hvor mange, i hallen samtidig med undervisningen.
Pisk, longe, hjælpetøjler mm. lægges på plads efter brug.
Vis altid hensyn til hest – især, når der er elevundervisning i hallen.
Der skal samles pærer op efter end ridetur, dette gælder på ALLE baner, gøres dette ikke kan klubben udstede bøder.

Hvad er Stevnstrup rideklub?

Har du lyst til at gå til ridning, tilbyder Stevnstrup Rideklub undervisning for alle, øvede som nybegyndere, i dressur og spring. Undervisningen for øvede og uøvede foretages af vores dygtige undervisere, som er tilknyttet klubben.

Undervisningen foregår på hold eller i enetimer. Mød et kvarter før undervisningen, så der er tid til at strigle og sadle op.

Vi lægger vægt på en hyggelig og god tone blandt vores medlemmer. For os er det vigtigt, at man har det rart sammen, når man dyrker sin rideinteresse, både med hesten og de andre kammerater. Vi er gode til at afholde aktiviteter for unge, fx stævner og ridelejre. Vi lægger vægt på et godt kammeratskab, at man kan tale med alle – uanset alder, og vi er også gode til at holde nogle gode fester sammen, hvor alle kan deltage!

Er du nybegynder, behøver du ikke straks at købe nyt udstyr. Du kan klare dig med et par egnede bukser og gummistøvler, hjelmen kan du låne af os.

Er du privatrytter med egen hest skal du vide, at vi lægger vægt på, at din hest har det godt, når den er opstaldet hos os. Vi finder det vigtigt, at hesten kommer ud hver dag. Stevnstrup Rideklub råder over 4 folde. De 3 er timefolde, hvor du selv har mulighed for at lukke din hest ud, men du har også mulighed for at få den lukket på fællesfold, hvor den kan gå ude sammen med andre heste. Har du ikke selv mulighed for at lukke din hest ud, kan det gøres af personalet for et mindre beløb. Kontakt E-mail info@stevnstrup-rideklub.dk for nærmere information.